Cecilia och Erik

Publicerat: 2011-08-26 / 15:39:59 | Kategori: Bröllopsbinderi
Här kommer en bild på blommorna till Cecilia och Erik's bröllop! Buketten blev jättefin och består av rosor, daggkåpa, hjärtan på tråd och sallal. Nu ska jag fortsätta med att packa här hemma innan Madde och Fredrik kommer hit så att vi kan åka ner och spendera helgen i Stockholm med min pojkvän. Så förvänta er ingen uppdatering då jag lägger bloggen på hyllan över helgen. Ha en trevlig helg! /L

Förberedelser

Publicerat: 2011-08-25 / 16:09:54 | Kategori: Bröllopsbinderi
Idag har jag vairt in till Gävle för att hämta hem blommorna från grosisten och till tygaffären för att köpa band som matchade en av rosorna i morgondagens brudbukett och pärlnålarna. Det ska bli roligt att få göra en brudbukett med mycket färg för en gångs skull. Men missuppfatta mig inte, jag älskar att göra alla olika slags brudbuketter! Resultatet utav morgondagens brudbukett kommer självklart att publiceras här på bloggen! /L

Autumn

Publicerat: 2011-08-24 / 21:41:45 | Kategori: Bröllopsbinderi
Idag fick jag världens ryck och bestämde mig för att gå ut i trädgården & i skogen för att plocka material till en höst-brudbukett! Resultatet efter lite plockning i mammas rabatter, en på gatans, i blomlåderna och i skogen ser ni ovan. Jag tycker att jag lyckades bra med med att förmedla en höstkänsla genom buketten och är nöjd med helheten! Sen har jag en fråga till er som läser min blogg, vilka är ni, hur hittade ni hit till min blogg, något speciellt som ni skulle vilja se/läsa av? Skulle vara roligt att veta! /Kramar Linda

Kräftskiva

Publicerat: 2011-08-20 / 16:07:01 | Kategori: Min vardag
Precis hemkommen från Valbo köpcentrum med mamma och syster. Hittade massa fint, dagens köp var mina nya skinstövlar, tack mamma! Nu är det dags för att göra sig klara sen bär det av mot Axmar där vi blir bjuden på kräftskiva och sedan åker jag och hjärtat mot Söderhamn för crusing. Hoppas ni får en trevlig kväll!

Stiftad brudbukett

Publicerat: 2011-08-20 / 01:39:59 | Kategori: Bröllopsbinderi
Nu har det varit tyst här på bloggen några dagar så jag kände att det var dags för att blåsa lite liv här även fast klockan är halv 2 på natten. Jobbat tre kvällspass i rad nu och en ledig helg väntar! Här ovanför ser ni en bild på en stiftad brudbukett som jag gjorde tidigare. Buketten består av nejlikor, hortensia, stjärnflocka och orkidée klockor. Tekniken som jag har användt kallas att man stiftar, något jag kan visa er senare!

Prärieklocka

Publicerat: 2011-08-14 / 00:14:36 | Kategori: Snittblommor
En dubbel Prärieklocka - Eustoma/Lisianthus är namnet på denna vackra blomma! Tidigare i somras så fick dom pryda tre vaser tillsammans med lite knoppar och daggkåpa. Aldrig sett en såndan fin färg någon gång på den. Prärieklocka finns annars i vit, lavendel, lila och rosa... Hoppas att jag inte glömde någon nu... Och självklart skiftar färgerna i gult/lime.

Paeonia - Pion

Publicerat: 2011-08-12 / 01:06:35 | Kategori: Trädgård
Innan jag sätter mig i bilen för att åka 10 mil norrut så tänkte jag bjuda på en bild ur svärmors trädgård tidigare i somras på en pion. Pion heter Paeonia på latin och fick bli namnet på min florist blogg då jag kände att det var passande då det är en utav mina favoriter i trädgården!

Sweet avalanche

Publicerat: 2011-08-10 / 12:47:45 | Kategori: Snittblommor
Sweet avalanche är namnet på denna vackra ros! En av mina favoriter i snittkylen och passar till alla tillfällen.

Moa & Daniel

Publicerat: 2011-08-10 / 01:25:47 | Kategori: Bröllopsbinderi
Här får ni se fler bilder på brudbuketten och coursagen till Moa & Daniels bröllop!

Walk in the wood

Publicerat: 2011-08-04 / 21:55:51 | Kategori: Min vardag
Ikväll bjuder jag på två bilder från en av alla promenader från skogarna utanför Söderhamn som jag och Cindy har gjort. Min fina tjej som börjar bli så stor nu. Det låter som att jag pratar om mitt barn haha. Men hon ger mig och mitt liv så mkt kärlek och lycka. Imorgon efter jobbet får jag äntligen träffa henne igen, samtidigt som jag får träffa min underbara pojk. Det kommer bli en underbar helg. Förhoppningsvis ska jag hinna med promenader, sova ut ordentligt, god mat, svamp plockning och minigolf rundor! Hoppas ni får en trevlig helg ni också!

Love

Publicerat: 2011-08-03 / 19:25:47 | Kategori: Min vardag
Jag är så otroligt lycklig!! Runt om mig har jag en underbar pojkvän, en underbar familj och fina vänner.

Moa och Daniel's Bordsdekorationer

Publicerat: 2011-08-02 / 19:27:05 | Kategori: Bröllopsbinderi
Här kommer två bilder på bordsdekorationerna som jag gjorde till Moa och Daniel's bröllop! Jag gjorde sammanlagt 10 stycken och dessa placerades ut i festlokalen på borden.

Bidermajer

Publicerat: 2011-08-01 / 22:52:45 | Kategori: Bröllopsbinderi
Igår bestämde jag mig för att göra en bidermajer. En brudbukett som är en utav mina favoriter, gjord på kvistrosor! Just vad kvistrosen heter vet jag inte, men jag ska försöka ta reda på det, den är så himla vacker!


RSS 2.0