Moa & Daniel

Publicerat: 2011-07-30 / 14:52:44 | Kategori: Bröllopsbinderi
Idag är det Moa & Daniels stora dag med D. Jag fick äran att göra alla blomster till deras bröllop! Jag önskar dem all lycka i världen och hoppas att deras dag blir precis som dom vill ha den!

Gladiolus

Publicerat: 2011-07-29 / 00:26:56 | Kategori: Snittblommor
Gud vad roligt att så många har hittat hit! På bilden ovan kan nu se Gladiolus som jag köpte med mig från jobbet hem till mamma. Om det är något jag verkligen älskar så är det när sen sommaren börjar att närma sig och dessa godingar börjar att finnas med på listorna ifrån grossisterna.Kvällen har jag ägnat till att förbereda inför ett bröllop som äger rum på lördag. Imorgon efter jobbet skall jag nämligen frakta bordsdekorationerna till restaurangen där middagen kommer att äga rum. Idag hämtade jag ut blommorna och jag vet att det kommer bli underbara blomster till bröllopet. Nu är det dags för mig att krypa ner i säng.

Tändsticksaskar

Publicerat: 2011-07-28 / 00:05:57 | Kategori: Pyssel
Nu på kvällen har jag suttit och pysslat med tändsticksaskar. Jag gav dem ett helt annat utseende som jag anser är tusen gånger mer dekorativt än hur dem såg ut innan. Jag har tagit bilder under processen, så om någon är intresserad kan jag göra ett steg för steg inlägg där jag visar hur jag gjorde.
Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka få lite sömn. Imorgon väntas jobb från 9-18 och sedan skall jag göra 10 bordsdekorationer till ett bröllop som äger rum på lördag.

Matildas

Publicerat: 2011-07-27 / 21:54:05 | Kategori: Min vardag

Efter jobbet mötte jag upp mamma för att äta middag ute. Vi bestämde oss för att gå till Matildas som är en jätte mysig restaurang och som ligger vägg i vägg med blomsteraffären som jag jobbar i. Vi beställde in oxfilé som varmrätt och avslutade middagen med crème brulée. Allt smakade gudomligt, jag rekommenderar det verkligen!


Phalaenopsis

Publicerat: 2011-07-26 / 23:56:15 | Kategori: Krukväxter
Denna vackra orkidé fick bli min efter en tripp till (hör och häpnad) IKEA med mamma. Den står nu och pryder mitt rum på den nya byrån. Jag visste inte hur jag skulle starta min Floristblogg... Så jag valde att öppna med ett inlägg där jag visar er en utav mina favorit blommor.


RSS 2.0